ISEE Electronics

Teknoloji burada şekilleniyor!ISEE ELECTRONICS

Hakkımızda

ISEE Electronics markasının çatı firması olan Çözüm Makina, 1997 yılında yol dışı araçlara yedek parça satışı ile faaliyetlerine başlamıştır.

Motor ve aktarma organları gibi mekanik ünitelerin, sektöründe lider üreticilerinin distribütörlüklerini almasına ilave olarak ürün gamına 2013 yılında görüntüleme sistemleri distribütörlüğünün de eklenmesiyle elektronik sistemlerin iş ve istif makinelerine uygulamaları başlamıştır.

Elektronik ürünlerin satışında, pazardan gelen taleplere doğru ve kısa sürede çözümler sunabilmek için firma bünyesinde Ar-Ge faaliyetlerine başlanmış ve 2019 yılında ISEE Electronics markasıyla kendi ürünlerini pazara sunmuştur.

2021 yılında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan onaylı Ar-Ge merkezi olmasını müteakip, ürün ve hizmet kapsamını görüntüleme sistemlerinin yanı sıra, işletmelerin iş güvenliği ve operasyonel verimliklerini sürdürülebilir kılmalarına yardımcı çarpışma önleyici sistemler ve yapay zeka tabanlı tespit ve uyarı sistemleri konularında genişletmiştir.

Vizyon

Endüstriyel varlıkların verimliliğini sürdürülebilir kılmada akla gelen çözüm ortağı olabilmek.

Misyon

Çözüm Teknoloji işletmelerin iş güvenliği ve operasyonel verimliliğini sürdürülebilir kılmak için uzman ekipleri ve stratejik iş birlikleriyle yapay zeka tabanlı güvenlik ve kontrol sistemleri sunar.

https://iseelectronics.com/wp-content/uploads/2023/08/timeline_dikey.jpg

01Verimli Mobil Ekipman Yönetimi için Görüntüleme ve Takip Sistemleri

Tak çalıştır uygulanabilen görüntüleme ve gerçek zamanlı veri takip sistemleriyle mobil ekipmanlarınızın operasyonlarını maksimum verimle yönetin.

02Güvenli Araç-İnsan Trafiği Etkileşimi için Çarpışma Önleyici Sistemler

Araç-insan trafiği etkileşiminde yüksek hassasiyetli çarpışma önleyici radar sistemleriyle potansiyel tehlikelerin bir adım önünde olun.

03Sürdürülebilir Operasyonlar için AI Tabanlı Anomali Tespit Sistemleri

Yapay zeka tabanlı anomali tespit sistemleriyle etkili ve sürdürülebilir denetim süreçlerinin yanı sıra eş zamanlı gerçekleşen bir çok ihlali anında tespit edebilme ve önlem geliştirebilmenin avantajlarını deneyimleyin.

04Öngörülebilir ve Planlı Yönetim Süreçleri için Filo Yönetim Sistemleri

Gelişmiş makine öğrenimi algoritmalarıyla olası bir arızayı önceden tespit ederek, ekipman güvvenliğini artırıp yüksek bakım maliyetlerini minimize edin ve üretkenliğinizi artırın.
Başa Dön