ÜrünlerACTINSAFE Çarpışma Önleme SistemiACTINSAFE

İnsan ve araç etkileşiminin kaçınılmaz olduğu endüstriyel işletmelerde insan sağlığı ve çevre güvenliği risklerini minimize etmek ve operasyonel verimliliğin sürdürülebilir kılınması için hangi çözümlerin kullanılacağına karar vermek son derece önemlidir. Isee Electronics’in Actinsafe Çarpışma Önleyici Sistemi yüksek hassasiyetli UWB teknolojisiyle, tanımlanan bir çap içerisindeki etiketli araç ve yayaları algılayarak ışık - ses - titreşim uyarıları verebilen, projektör, siren, kapı kumandası gibi diğer donanımları tetikleyebilen ve araç hızlarını kontrol edebilen bir güvenlik sistemidir.

ISEE Electronics ACTINSAFE Araç-Yaya Etkileşimi

ISEE Electronics’in Actinsafe Çarpışma Önleyici Sistemi ile araç etiketli hareketli aracın tanımlanan uyarı alanına etiketli yayanın girmesi durumunda araç; ses ve ışık sinyali vererek operatörü uyarır aynı anda etiket taşıyan yaya da ses ve titreşim sinyali alarak uyarılır. Gerekirse araç yavaşlar yada durur. Böylece iş güvenliği riskleri ve iş kazaları azalır, operasyonel verimlilik artar. Araçlara ve yayalara takılan bu etiketler vasıtası ile araç/yaya etkileşimli kazalar önlenmiş olur.

ISEE Electronics ACTINSAFE Araç Araç Etkileşimi

ISEE Electronics’in Actinsafe Çarpışma Önleyici Sistemi ile araç etiketli aracın çevresinde belirlenen alan içerisine giren etiketli diğer araçları UWB teknolojisi ile algılayıp, görsel ve işitsel sinyal vererek operatörü uyarır. Gerektiğinde araçları yavaşlatır yada durdurur. operasyonel verimliliği arttırır. Araçlara takılan etiketler vasıtası ile araç/araç etkileşimli kazalar önlenmiş olur.

ISEE Electronics ACTINSAFE Sessiz Bölge

ISEE Electronics’in Actinsafe Çarpışma Önleyici Sistemindeki yüksek hassasiyetli UWB teknolojisi ile belirlenen alan dahilinde tanımlanmış sessiz alan içerisindeki yaya etiketlerinin çevredeki araçlar tarafından uyarılmaması sağlanır.  Bu sayede sessiz bölgedeki yayaların gereksiz uyarılması engellenerek operasyonel süreçlerdeki iş verimliliği artar.

ISEE Electronics ACTINSAFE Geçiş Alanı Kontrolü

ISEE Electronics’in Actinsafe Çarpışma Önleyici Sistemindeki  yüksek hassasiyetli UWB teknolojisi ile belirlenen geçiş alanı içerisinde etiketli araç ve yayaları algılayarak; ışık, ses, titreşim, projeksiyon gibi sinyaller vererek etiketli alanlara uyaranlar gönderir. Bu güvenlik sistemi kapı kumandası gibi diğer donanımları da tetikler ve araç hızını da kontrol altına alır, gerekiyorsa durdurur. Böylece iş güvenliği riskleri azalır, operasyonel süreçlerin verimliliği artar.

ISEE Electronics ACTINSAFE Alan Yavaşlatma

ISEE Electronics’in Actinsafe Çarpışma Önleyici Sistemi ile belirlenen alan içerisinde görsel temasın olmadığı alanlarda UWB teknolojisini kullanarak yaklaşan araçlara karşı sürücü ve yayaları görsel ve işitsel sinyal vererek uyarır. Gerekiyorsa aracın hazını düşürür yada durdurur. Böylece iş güvenliği riskleri azalır, operasyonel süreçlerin verimliliği artar.

https://iseelectronics.com/wp-content/uploads/2023/06/action-safe.jpg
https://iseelectronics.com/wp-content/uploads/2023/06/action-safe2.jpg
https://iseelectronics.com/wp-content/uploads/2023/07/action_safe_1.jpg
https://iseelectronics.com/wp-content/uploads/2023/07/action_safe_2.jpg
https://iseelectronics.com/wp-content/uploads/2023/07/action_safe_info.jpg
Başa Dön